Haemme nyt Keskustoimistoomme Helsinkiin

ASIANTUNTIJAA verkossa tapahtuvaan lasten suojeluun Lasten suojelu ja Nettivihje -tiimiin

Lasten suojelu ja Nettivihje-toiminnan tavoitteena on ennaltaehkäistä ja torjua lasten seksuaalista riistoa ja kaltoinkohtelua. Nettivihje kuuluu Euroopan komission tukemaan Finnish Safer Internet Centre –hankkeeseen (FISIC) ja on osa International Association of Internet Hotlines (INHOPE) ja ECPAT järjestöjä. Työn tarkoituksena on edistää ja nopeuttaa laittoman kuvamateriaalin poistumista verkosta, sekä tiedon mahdollisimman nopeaa välittämistä viranomaiselle.

Asiantuntijan työtehtävä sisältää pääosin lasten seksuaalista riistoa ja kaltoinkohtelua todistavan kuvamateriaalin analysointia. Tehtävä sisältää tiivistä kansainvälistä yhteistyötä, osallistumista kansalliseen ja kansainväliseen verkostoyhteistyöhön sekä viestintä- ja projektitehtäviä. Työ edellyttää aiempaa kokemusta lapsiin kohdistuvan seksuaalisen kaltoinkohtelun ilmiöstä.

Edellytämme tehtävään valittavalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa (yhteiskunta, terveys- ja sosiaalitieteet tai muu vastaava), hyvää englanninkielentaitoa, yhteistyökykyä, vastuullista työskentelyotetta ja valmiutta työskennellä itsenäisesti. Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista ja viikonlopputöitä.

Arvostamme erityisesti osaamista ja kokemusta vaikuttamistyöstä, lapsen seksuaaliseen kaltoinkohteluun liittyvien kansainvälisten sopimusten ja lapsen oikeuksien tuntemusta sekä kokemusta kannanottojen ja lausuntojen kirjoittamisesta suomeksi ja englanniksi. Joustavuus, paineensietokyky ja positiivinen asenne ovat työssämme tärkeitä elementtejä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä.  Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen mitä teemme yhdessä. Lasten oikeudet ja turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään.

Tehtävä on määräaikainen ajalla 1.3.2018-31.12.2018. Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa erityisasiantuntija, Lasten suojelu ja Nettivihje -tiiminvetäjä Nina Vaaranen-Valkonen, nina.vaaranen-valkonen(at)pelastakaalapset.fi tai puhelimitse 9.1.2018 klo 14.30-16.30 tai 10.1.2018 klo 9.00-11.00.

Hae tehtävää tämän linkin kautta viimeistään 14.1.2018.