Pelastakaa Lapset on laadukkaan lastensuojelutyön ammattilainen ja vahva vaikuttaja yhteiskunnassa. Tehtävänämme on toimia nopeana ja herkkänä lasten auttajana, joka kuuntelee lapsen ääntä ja saa sen kuuluville. Olemme osa Save The Children –järjestöä, joka toimii yli 120 maassa. Palveluksessamme työskentelee yli 300 ammattilaista.

Haemme nyt Helsinkiin keskustoimistoomme

ASIANTUNTIJAA

internetiin liittyvän lasten seksuaalisen riiston ja väkivallan vastaiseen työhön. Tehtävä sisältää tiivistä kansainvälistä yhteistyötä ja edellyttää aiempaa kokemusta lapsiin kohdistuvan seksuaalisen kaltoinkohtelun ilmiöstä.

Lasten suojelu ja Nettivihje-toiminnan tavoitteena on ennaltaehkäistä ja torjua lasten seksuaalista riistoa ja väkivaltaa. Lasten suojelu ja Nettivihje yksikkö on osa Euroopan komission tukemaa Finnish Safer Internet Centre –hanketta (FISIC) ja osa International Association of Internet Hotlines (INHOPE) ja ECPAT järjestöjä.

Työtehtävä sisältää lasten seksuaalista riistoa ja kaltoinkohtelua todistavan kuvamateriaalin analysointia. Työn tarkoituksena on edistää ja nopeuttaa laittoman kuvamateriaalin poistumista verkosta, sekä tiedon mahdollisimman nopeaa välittämistä viranomaiselle. Lisäksi tehtävään kuuluu osallistumista kansalliseen ja kansainväliseen verkostoyhteistyöhön sekä viestintä- ja projektitehtäviä.

Edellytämme tehtävään valittavalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (yhteiskunta, terveys- ja sosiaalitieteet tai muu vastaava), hyvää englanninkielentaitoa, yhteistyökykyä ja vastuullista työskentelyotetta. Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista ja viikonlopputöitä.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään. Arvostamme joustavuutta, paineensietokykyä ja positiivista asennetta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä. Lasten suojelu ja Nettivihje yksikkö tarjoaa sinulle hyvän työyhteisön ja ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä lasten suojeluun erikoistuneessa asiantuntijayksikössä. Moniammatillinen tiimimme on vahvasti sitoutunut siihen mitä teemme yhdessä lasten hyvinvoinnin ja oikeuksien edistämiseksi.

Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus 1.2.2019 asti ja asiantuntijan paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä. Palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi pohjalta. Esitäthän hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Haethan tehtävää 9.8.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Lasten suojelu ja Nettivihje – tiimin vetäjä Nina Vaaranen-Valkonen (nina.vaaranen-valkonen@pelastakaalapset.fi).

Tavoitat Ninan parhaiten puhelimitse (050 448 5442) tiistaina 7.8.2018 klo 9.30-11.30 tai keskiviikkona 8.8.2018 klo 15.00-16.30.

Haastattelut pidetään ke 15.8.18 ja to 16.8.18 iltapäivällä. www.nettivihje.fi

Hae tehtävää