Haemme nyt keskustoimistoomme Helsinkiin verkossa tapahtuvaan lasten suojeluun

Asiantuntijaa

Lasten suojelu ja Nettivihje-toiminnan tavoitteena on ennaltaehkäistä ja torjua lasten seksuaalista riistoa ja kaltoinkohtelua.

Asiantuntijan työtehtävä sisältää pääosin lasten seksuaalista riistoa ja kaltoinkohtelua todistavan kuvamateriaalin analysointia. Tehtävä sisältää tiivistä kansainvälistä yhteistyötä, osallistumista kansalliseen ja kansainväliseen verkostoyhteistyöhön sekä viestintä- ja projektitehtäviä. Työ edellyttää aiempaa kokemusta lapsiin kohdistuvan seksuaalisen kaltoinkohtelun ilmiöstä.

Nettivihje kuuluu Euroopan komission tukemaan Finnish Safer Internet Centre –hankkeeseen (FISIC) ja on osa International Association of Internet Hotlines (INHOPE) ja ECPAT järjestöjä. Työn tarkoituksena on edistää ja nopeuttaa laittoman kuvamateriaalin poistumista verkosta, sekä tiedon mahdollisimman nopeaa välittämistä viranomaiselle.

Edellytämme tehtävään valittavalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa (yhteiskunta, terveys- ja sosiaalitieteet tai muu vastaava), hyvää englanninkielentaitoa, yhteistyökykyä, vastuullista työskentelyotetta ja valmiutta työskennellä itsenäisesti. Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista ja viikonlopputöitä. Lasten oikeudet ja turvallisuus ovat meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään.

Arvostamme erityisesti kokemusta kansainvälisestä työstä. Työtehtävään sisältyy englanninkielisten tekstien kirjoittamista sekä raportointia englanniksi ja suomeksi. Joustavuus, paineensietokyky ja positiivinen asenne ovat työssämme tärkeitä elementtejä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä. Tiimimme asiantuntijat ovat motivoituneita ja työmme on huomioitu laajalti niin kotimaassa kuin ulkomailla.  Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.

Tehtävä on vakinainen ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Esitäthän hakemuksessasi  palkkatoiveesi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 18.3.2018 mennessä tämän linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa erityisasiantuntija, Lasten suojelu ja Nettivihje tiiminvetäjä Nina Vaaranen-Valkonen puh. 050 4485442 tai nina.vaaranen-valkonen@pelastakaalapset.fi. Puhelimitse pe 9.3. klo 15:00 -16:30 tai ma 12.3 2018 klo 8:15-9:15. Haastattelut toteutetaan pääsääntöisesti viikolla 12.

www.nettivihje.fi