Haemme keskustoimistoomme Helsinkiin, internetiin liittyvän lasten seksuaalisen riiston ja seksuaaliväkivallan vastaiseen työhön

ASIANTUNTIJAA

Lasten suojelu ja Nettivihje-toiminnan tavoitteena on ennaltaehkäistä ja torjua lasten seksuaalista riistoa ja väkivaltaa. Toiminta on osa Euroopan komission tukemaa Finnish Safer Internet Centre –hanketta (FISIC) ja osa International Association of Internet Hotlines (INHOPE) ja ECPAT järjestöjä. Tehtävään kuuluu lasten seksuaalista riistoa ja seksuaaliväkivaltaa todistavan kuvamateriaalin analysointia. Tavoitteena on edistää seksuaalirikosta todistavan kuvamateriaalin nopeaa poistumista verkosta ja ennaltaehkäistä lapsiuhrien joutumista uudelleen uhrin asemaan.

Asiantuntijana pääset osallistumaan kansalliseen ja kansainväliseen verkostoyhteistyöhön. Työtehtävä sisältää asiantuntijakirjoittamista sekä viestintä- ja projektitehtäviä. Tavoitteena on nopeuttaa tiedon kulkua viranomaisille ja edistää seksuaalirikoksen kohteeksi joutuneiden lapsiuhrien tunnistamista.

Edellytämme tehtävään valittavalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (yhteiskunta, terveys- ja sosiaalitieteet tai muu vastaava), hyvää kirjallista ja suullista englanninkielentaitoa, yhteistyökykyä, itsenäistä ja vastuullista työskentelyotetta sekä aiempaa kokemusta ilmiöstä.  Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään. Arvostamme joustavuutta, paineensietokykyä ja positiivista asennetta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä. Moniammatillinen Lastensuojelu ja Nettivihjetiimi on vahvasti sitoutunut lasten oikeuksien edistämiseen erityisesti digitaalisessa mediassa.

Haemme asiantuntijaa määräaikaiseen 80 % työsuhteeseen FISIC-hankekaudelle ajalle 1.5.2019-31.3.2021. Toimimme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi pohjalta. Esitäthän hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Haethan tehtävää 27.3.2019 mennessä tämän linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa erityisasiantuntija, Lasten suojelu ja Nettivihje tiimin vetäjä Nina Vaaranen-Valkonen,  nina.vaaranen-valkonen@pelastakaalapset.fi  Puh. 050 448 5442. Tavoitat Ninan parhaiten puhelimitse maanantaina 18.3.2019 klo 15:00-16:30 tai keskiviikkona 21.3.2019 klo 14:30-15:30. Toteutamme haastattelut viikolla 15.

Hae tehtävää