Pelastakaa Lapset ry etsii aluejohtajaa Etelä-Suomen aluetoimistoon Helsinkiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 15.8.2017 alkaen.

Aluejohtajan ensisijainen tehtävä on ohjata ehkäisevän lastensuojelutyön, lastensuojelutyön, sijaishuollon ja adoptiotyön asiakassuhteita hoitavien ammattilaisten työtä. Hän toimii lähiesimiehenä ja vastaa henkilöstön hyvinvoinnista ja talouden hallinnasta aluetoimistossa yhteistyössä aluetoiminnan johtajan kanssa.

Työtehtäviin kuuluu myös palveluiden myynti ja markkinointi sekä aktiivinen toiminta lastensuojelutoimijoiden verkostoissa. Aluejohtaja tekee yhteistyötä alueen paikallisyhdistysten kanssa.  Aluejohtajan toimipaikka on Helsingissä, josta hän johtaa Helsingissä sijaitsevan aluetoimiston ja Turun toimipisteen työntekijöitä. Työhön kuuluu matkustamista ja ilta- ja viikonlopputöitä.

Avoinna olevaan tehtävään edellytämme hakijalta lain sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2016) mukaista sosiaalityöntekijän pätevyyttä . Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää lastensuojelun ja perhehoitotyön työkokemusta sekä vähintään 5 vuoden kokemusta esimiestyöstä. Johtajalta odotetaan hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja (suomi ja englanti, ruotsin kieli katsotaan eduksi) sekä valmiutta esiintyä ja toimia asiantuntijana ulkoisissa verkostoissa ja mediassa. Palveluiden myyntiin ja kehittämiseen liittyvä kokemus sekä johtamiskoulutus katsotaan eduksi.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtäviin. Valinta on ehdollinen kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän rikosrekisteriotteen (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Työehdot ja palkkaus määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Hakemuksessa toivomme sinun esittävän palkkapyynnön.

Aluejohtajan tehtävään liittyviin kyselyihin vastaa aluejohtaja Kristiina Mattinen, p. 040 838 4040. Tavoitat hänet parhaiten keskiviikkona 17.5 klo 14-16 ja perjantaina 19.5 9-11.

Hae tehtävään tämän linkin kautta 31.5.2017 mennessä­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­