Toimintojamme aluetoimistoissa on perhehoito, adoptiot, loma- ja tukiperhetoiminta, tukihenkilö ja sporttikummitoiminta, yhteisöllinen ryhmätoiminta sekä asiantuntijapalvelut.

Haemme nyt Pelastakaa Lasten keskustoimistoon Helsinkiin, kansainväliseen adoptiopalveluun

ADOPTIOVASTAAVAA äitiys- ja perhevapaasijaisuuteen

Tehtävänäsi on ohjata ja antaa tukea ulkomailta lasta toivovien adoptionhakijoiden adoptioprosesseissa, hallinnoida adoptionhakijoiden adoptioprosesseja sekä pitää yhteyttä adoptiokohdemaihin (Kiina ja Filippiinit). Työ sisältää myös infotilaisuuksien pitämistä adoptioprosessia harkitseville ja siinä oleville adoptionhakijoille sekä ilta- viikonloppu ja matkustustyötä koti- ja ulkomailla (2-4 ulkomaanmatkaa vuodessa sekä 6-12 kotimaan matkapäivää vuodessa).

Olet koulutukseltasi sosiaalityöntekijä tai sinulla on muu tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä soveltuvaa työkokemus. Sinulla on aiempaa työkokemusta adoptio- tai perhesijoitustyöstä, kansainvälisen adoption tuntemusta tai kokemusta erityistarpeisten lasten perheiden kanssa työskentelystä.

Lisäksi sinulla on vahva suullinen ja kirjallinen kielitaito suomen, ruotsin ja englannin kielissä. Muun kielitaidon katsomme eduksi. Toivomme, että työotteesi on aloitteellinen, joustava sekä palveluhenkinen ja teet mielelläsi tiimityötä.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään.

Tehtävä on määräaikainen äitiys- perhevapaasijaisuus ajalle 18.2.2019-15.1.2020.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi 13.12.18 mennessä tämän linkin kautta. Esitäthän palkkatoiveesi hakemuksessasi. Pidämme haastattelut viikolla 51.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi kansainvälisen adoptiopalvelun päällikkö Irene Pärssinen-Hentula. Tavoitat Irenen varmimmin 27.11.18 klo 13-15 sekä 4.12.18 klo 12–14 numerosta +358 40 520 4823.