Haemme aluetoimistollemme Helsinkiin

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ SPORTTIKUMMI- JA TUKIHENKILÖTOIMINTAAN

Sosiaalityöntekijän työtehtävänä on hoitaa Sporttikummitoiminnan ja lastensuojelun tukihenkilötoiminnan työtehtäviä. Työssäsi valmennat uusia Sporttikummeja ja tukihenkilöitä, solmit uusia tukisuhteita, tuet Sporttikummeja ja tukihenkilöitä heidän tehtävässään ja järjestät erilaisia tapahtumia, joissa toiminnassa mukana olevat aikuiset ja lapset kohtaavat yhteisen ilon äärellä.

Avoinna olevaan tehtävään edellytämme hakijalta lain sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2016) mukaista sosiaalityöntekijän pätevyyttä ja edellytämme kokemusta lastensuojelutyöstä. Tehtävä sisältää matkustamista (ajokortti välttämätön) sekä ajoittain ilta- ja viikonlopputyötä. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa lastensuojelujärjestössä. Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen mitä teemme yhdessä. Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään.

Tehtävä on vakinainen ja työ alkaa 1.2.2018 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa aluetoiminnan johtaja Kristiina Mattinen, puh. 040 838 4040.

Hakemukset tämän linkin kautta viimeistään 31.12.2017.