Haemme nyt Raunilan lastenkotiin Jyväskylään 

sairaanhoitaja koulutuksen saanutta OHJAAJAA

Raunilan lastenkoti tarjoaa kodin seitsemälle sijaishuoltoa tarvitsevalle lapselle ja nuorelle.  Ohjaajan työ on haastavaa ja monipuolista kasvatustyötä johon kuuluu omahoitajatyöskentelyä, arjen yhteisöllistä lähikasvatustyötä, perheen kanssa tehtävää työtä, verkostoyhteistyötä sekä kodinhoidollisia tehtäviä.

Sinulla on vähintään opistoasteinen terveydenhuollon tutkinto (Sairaanhoitaja) ja perehtyneisyyttä tai työkokemusta lasten-ja nuorisopsykiatriasta.Työkokemus lastensuojelun alalta katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kehittämismyönteisyyttä. Ohjaajan työ on iltapainotteista vuorotyötä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä.  Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen mitä teemme yhdessä. Tarjoamme työsi tueksi säännöllistä ryhmätyönohjausta, omahoitajasuhteen yksilötyönohjausta sekä nuorisopsykiatrin konsultaatiot. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan TES:in mukaan. Työ alkaa elokuussa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 30.6.2018 mennessä tämän linkin kautta.

Haastatteluja tehdään hakuajan kuluessa ja valinta sopivan hakijan löytyessä. Lisätietoja tehtävästä antaa lastenkodin johtaja Anita Piirainen puh. 040-757 8222 arkisin klo 9-15.