Avoimet työpaikat Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Haluatko sinä joukkoomme tekemään työtä lasten suojelemiseksi?

Katso kaikki avoimet työpaikat

Harjoittelupaikat

Voit lähettää meille avoimen harjoitteluhakemuksen tämän linkin kautta.

Jätä avoin työhakemus

Eikö sinua kiinnostavaa paikka ole tällä hetkellä auki? Ei hätää, hae meille töihin avoimella hakemuksella tämän linkin kautta!

Runsaan meille saapuvan postimäärän vuoksi emme valitettavasti voi vastata kaikkiin yksittäisiin työ- ja harjoittelupaikkahakemuksiin henkilökohtaisesti.

Pelastakaa Lapset on laadukkaan lastensuojelutyön ammattilainen ja vahva vaikuttaja yhteiskunnassa. Tehtävänämme on toimia nopeana ja herkkänä lasten auttajana, joka kuuntelee lapsen ääntä ja saa sen kuuluville. Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtäviin.

Pelastakaa Lapset on luotettava työnantaja ja tällä hetkellä meillä on noin 300 työntekijää kotimaassa ja maailmalla ja sen lisäksi työllistämme vaihtelevan määrän sijaisia, joista suurin osa on nuoria alan opiskelijoita. Meillä on töissä pääosin sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia, mutta ennen kaikkea alansa parhaita asiantuntijoita ja työhönsä hyvin sitoutuneita työntekijöitä.