Auta Syyrian kriisistä kärsiviä lapsia

Lahjoita nyt

Joulukeräys yrityksille

Kutsumme yritykset mukaan Pelastakaa Lasten joulukeräykseen auttamaan köyhien perheiden lapsia kotimaassa.

Esimerkiksi 1500 euron lahjoituksella yksi vähävaraisen perheen nuori voi käydä lukion tai ammattikoulun ja valmistua ylioppilaaksi tai ammattiin.

Kiitoksena tuesta tarjoamme yritysten käyttöön joulun viestintäpaketin.

Tervetuloa mukaan pelastamaan lapsia!

Osallistu joulukeräykseen

Lastensuojelutyö

Pelastakaa Lapset on sijaishuollon ja adoption eritysosaaja. Lisäksi tarjoamme kunnille joka puolella Suomea lastensuojelun avohuollon ja sosiaalihuollon tukiperhepalveluita. Tuemme kuntia ja perheitä myös monipuolisilla asiantuntijapalveluilla, joihin meillä on vahvaa ammatillista osaamista. Lastensuojelupalvelumme tarjoavat kunnille mahdollisuuden vahvistaa ja täydentää omaa lastensuojelutyötään sisällöllisesti monipuolisilla kokeneiden asiantuntijoiden palveluilla.

Päivätyökeräys eli taksvärkki

Nepal on yksi maailman köyhimmistä valtioista. Siellä moni lapsi joutuu lapsityöläiseksi tehtaisiin ja samalla eroon perheestään.

YLÄKOULUT JA LUKIOT! Yhdessä voimme pelastaa Nepalin lapsia työltä, joka vaarantaa pienen lapsen terveyden ja vie häneltä vanhempien turvan.

Yhden oppilaan taksvärkkipalkkiolla eli 12 eurolla esimerkiksi yksi köyhän perheen lapsi saa vuodeksi oppimateriaalit, joiden avulla hän voi käydä koulua ja välttyy lapsityöläisen kohtalolta.

Osallistu päivätyökeräykseen

Seuraa meitä