Auta Syyrian kriisistä kärsiviä lapsia

Lahjoita nyt

Itä-Afrikassa tarvitaan pikaista apua

Vahvistunut El Niño -ilmiö on aiheuttanut Itä-Afrikassa pahimman kuivuuden vuosikymmeniin, minkä seurauksena Etiopiassa ja Somaliassa kärsitään ruokakriisistä.

Lahjoittajien tuella Pelastakaa Lapset jakaa lapsille ja heidän perheilleen ruokaa, lääkkeitä ja puhdasta vettä. Sinäkin voit auttaa.

Lue lisää

Lastensuojelutyö

Pelastakaa Lapset on sijaishuollon ja adoption eritysosaaja. Lisäksi tarjoamme kunnille joka puolella Suomea lastensuojelun avohuollon ja sosiaalihuollon tukiperhepalveluita. Tuemme kuntia ja perheitä myös monipuolisilla asiantuntijapalveluilla, joihin meillä on vahvaa ammatillista osaamista. Lastensuojelupalvelumme tarjoavat kunnille mahdollisuuden vahvistaa ja täydentää omaa lastensuojelutyötään sisällöllisesti monipuolisilla kokeneiden asiantuntijoiden palveluilla.

Yhtäkään lasta ei jätetä

Yhtäkään lasta ei jätetä -kampanjan tavoitteena on varmistaa, että jokaisella lapsella on yhdenvertaiset mahdollisuudet henkiinjäämiseen ja terveydenhuoltoon, koulutukseen ja ravintoon alkuperästään tai asuinpaikastaan riippumatta – kaikkialla maailmassa.

Lue lisää

Seuraa meitä

ladataan...