Yritys – tee sankariteko ja osallistu juhlavuoden keräykseen Yritys – tee sankariteko ja osallistu juhlavuoden keräykseen

Yritys – tee sankariteko ja osallistu juhlavuoden keräykseen

Tilaa lahjoitukselle lasku tästä

  • Asiakasrekisterin tietosuojaseloste

Pelastakaa Lapset ry täyttää 100 vuotta. Olemme alusta asti tehneet töitä kaikista heikoimmassa asemassa olevien lasten ja nuorten auttamiseksi. Lukuisat erilaiset sankarit ovat omalla panoksellaan mahdollistaneet työmme jatkumisen. Yrityslahjoittajat ovat yksi heistä. Työmme lasten hyväksi jatkuu, kunnes meitä ei enää tarvita. Juhlavuoden keräyksen tuotot kohdennetaan työllemme sinne, missä lapset tarvitsevat eniten apuamme.

Tee sankariteko ja lahjoita lapsille! Voit lahjoittaa täyttämällä oheisen lomakkeen, jonka jälkeen saat laskun, tai tekemällä pankkitilisiirron Pelastakaa Lasten tilille FI64 1017 3000 2107 27 viestillä ”100 vuotta”. Lahjoittajat saavat käyttöönsä juhlavuoden meili-allekirjoitusbannerin, jolla viestiä tuesta. Lämmin kiitos sankariteostanne!

Minne lahjoitusvarat ohjataan?

Lahjoittamalla tuet Pelastakaa Lapset ry:n työtä. Lahjoitustuotot kohdennetaan sinne, missä tarve on suurin. Lahjoittamalla juhlavuoden keräykseen tukesi auttaa lapsia Suomessa ja maailmalla.

Kotimaassa ehkäisemme lasten ja nuorten syrjäytymistä ja eriarvoisuuden kasvua jakamalla tukea harrastamiseen ja oppimateriaaleihin. Lisäksi tarjoamme lapsille ja nuorille turvallista keskustelutukea verkossa ja tuemme haastavassa elämäntilanteessa olevia lapsiperheitä tarjoamalla heille tukihenkilöitä sekä tukiperheitä.

Tuemme kaikista heikoimmassa asemassa olevia lapsia sotien, konfliktien ja kriisien keskellä esimerkiksi jakamalla ruokaa, juomaa ja järjestämällä suojaa sekä antamalla psykososiaalista tukea sekä kehitysyhteistyön kohdemaissamme esim. auttamalla heitä pääsemään kouluun pois raskaasta työstä pelloilla, kaivoksissa tai palveluammateissa. Lisäksi haluamme suojella lapsia väkivallalta niin, että he eivät joudu väkivallan tai painostuksen uhreiksi, pakkoavioliittoihin tai liity aseellisiin liikkeisiin.

Kiitos että olet mukana auttamassa!

Kysyttävää?

Johanna Korkala
Yritysvarainhankinnan koordinaattori
puh. 040 719 4832, johanna.korkala@pelastakaalapset.fi

Keräyslupa: Poliisihallitus RA/2017/823, myönnetty 29.8.2017, voimassa 1.1.2018–31.12.2022 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Varat käytetään Pelastakaa Lasten työhön maailmanlaajuisesti.