Laulu rakkaudelle Laulu rakkaudelle

Laulu rakkaudelle

Erikoisjakso näyttää avun merkityksen

Lasten sankareita kiitetään ja yllätetään Laulu rakkaudelle – Pelastakaa Lapset 100 v -erikoisjaksossa sunnuntaina 20.3. MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa. 

Sunnuntaina 20.3. on luvassa suuria tunteita, kun MTV3-kanavalla esitetään klo 19.30 Laulu rakkaudelle – Pelastakaa Lapset 100 v -erikoisjakso. Jaksossa juhlitaan 100 vuotta täyttävää Pelastakaa Lapset -järjestöä.

”Tästä tulee ihana ilta, joka pitää sisällään musiikkia, naurua ja vähän kyyneleitäkin”, ohjelman juontaja Marja Hintikka kertoo.

Erikoisjaksossa yllätetään ja kiitetään lasten sankareita, jotka ovat suurella sydämellä auttaneet lapsia Suomessa ja maailmalla.

Yksi yllätettävistä on Pelastakaa Lasten tukija, näyttelijä Kari Väänänen. Hän saa videoterveiset Syyriasta ja näkee, miten lapsia autetaan hänen kaltaistensa lahjoittajien tuella. Yllätyksen kruunaa musiikkiesitys, joka linkittyy Väänäsen omaan menneisyyteen.

Toinen tunteita herättävä yllätys nähdään, kun sijaisvanhemmat Pirjo ja Olavi vastaanottavat kiitokset Terhiltä, joka sai lapsena heidän luotaan turvallisen kodin. Iloa ja energiaa taas koetaan, kun lastenkodin lapset kiittävät lastenkodin työntekijää Jannea.

Elastinen on yksi illan aikana esiintyvistä eturivin artisteista. Kuva: MTV3

Lasten sankarit istuvat erikoisjaksossa yllätysten tuoliin ja saavat kiitokset avustaan. Kuva: MTV3

100 VUOTTA SANKARITARINOITA

Pelastakaa Lapset perustettiin vuonna 1922 auttamaan sisällissodan seurauksena orvoiksi jääneitä lapsia. Tänä päivänä Pelastakaa Lapset auttaa lapsia ympäri maailmaa.

”Se yllätti, kuinka monipuolista työtä Pelastakaa Lapset tekee. Tosi monenlaisissa tilanteissa olevat lapset ovat saaneet Pelastakaa Lapsilta apua, joka on muuttanut heidän elämänsä”, Marja Hintikka kertoo.

Esimerkiksi Duudsoneista tuttu, Pelastakaa Lasten kuukausilahjoittaja Jarno Laasala saa jaksossa terveiset aliravitsemusklinikalta Jemenistä. Laasala liikuttuu nähdessään, kuinka lapsia pelastetaan konfliktin keskellä. Hänelle osoitetun musiikkiesityksen aikana kyyneleiltä ei välty edes kulisseissa yllätystä seuraava Jukka Hildén.

Duudsonien Jarno Laasala on yksi yllätysten tuoliin istuvista Pelastakaa Lasten kuukausilahjoittajista. Kuva: MTV3

Jaksossa nähdään myös 20 vuotta kuukausilahjoittajana toiminut, näyttelijä Laura Malmivaara. Hän saa elämänsä yllätyksen, kun hänelle esiintyy juuri se artisti, jota hän on salaa toivonutkin. Tunnelmaan Malmivaaran virittää videoterveiset Sambiasta, jossa lapset pääsevät lahjoittajien tuella kouluun.

Pelastakaa Lasten kuukausilahjoittaja Kari Väänänen herkistyy kuullessaan yllätyskappaleen, jolla on hänelle erityinen merkitys. Kuva: MTV3

Koe nämä koskettavat hetket ja paljon muuta katsomalla Laulu rakkaudelle – Pelastakaa Lapset 100 v -erikoisjakso sunnuntaina 20.3. klo 19.30 MTV3-kanavalla tai mtv-palvelusta.

Illan aikana musiikkia kuullaan seuraavilta artisteilta:

  • Suvi Teräsniska
  • CMX
  • Laura Närhi
  • Samuli Putro
  • Elastinen
  • Rajaton
  • Jukka Poika